Voordelen | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

Huurders zijn slimmer! Huren is goedkoper dan kopen als u tijdelijk behoefte heeft aan extra IT hardware. Maar huren bij Flex IT Rent is nog slimmer. En gemakkelijker!
Bij tijdelijke uitbreiding zoekt u snelheid, een lage prijs en kwaliteit. Als u bij ons huurt dan krijgt u service, support en de laagste prijs gegarandeerd! Maar ook de flexibiliteit en het gemak van Flex IT Rent maken ons de ideale partner voor veel bedrijven. De kennis van onze specialisten en de zekerheid van onze garantie maakt ons al jarenlang een vertrouwde partner voor onze klanten.
Wij maken graag vaste prijsafspraken met u als u vaak wilt huren, zodat u weet waar u aan toe bent en waar al uw wensen in worden verwerkt. U bent zo altijd gegarandeerd van de beste hardware, afgestemd op uw wensen en tegen de beste prijs!

Waarom u bij Flex IT Rent huurt op een rijtje:

 • De laagste prijsgarantie:
  Wij garanderen u de laagste prijs, hoeveel u ook huurt. Wij rekenen ons inkoopvoordeel aan u door.
 • Snelle service
  Wij kunnen u eventueel vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat sturen. Daarnaast werken wij graag snel en direct.
 • Zelf uw huurperiode bepalen
  U kunt zelf bepalen hoelang u huurt. Wilt u na uw looptijd verlengen? Dan kan dat altijd! Wij maken graag vaste en voordelige prijsafspraken als u vaker huurt, zodat u gegarandeerd bent van de gewenste hardware.
 • Flexibele service
  Wij bezorgen een dag eerder en halen de apparatuur een dag later op. Zo heeft u alle tijd om uw gelegenheid voor te bereiden en af te sluiten. Wij rekenen geen extra kosten hiervoor. Wij installeren en de installeren wij op locatie en garanderen u van support.
 • Zekerheid
  Wij configureren en testen u apparatuur vooraf. Indien gewenst kunnen wij software en apps installeren, zodat wij de apparatuur compleet aanleveren. Zo bent u zeker van hardware die werkt!
 • Morgen bij u bezorgd, op elke locatie
  Wij kunnen de volgende dag leveren op elke locatie in de Benelux. Uitzondering zijn bij grote aantallen of specifieke wensen of eisen.
 • Huur kleine of grote aantallen
  Wij hebben de grootste voorraad uit de Benelux. Aangezien wij direct uit onze eigen voorraad kunnen leveren, zijn wij snel. Of u nou 1 of 200 producten wil huren.
 • Voordeliger vaak huren
  Als u geregeld huurt kunnen wij een prijsafspraken contract met u overeenkomen, waarbij u zeker bent van een vaste lage prijs en de door u gewenste hardware. Wij kunnen hierin al uw wensen verwerken en u bent voordeliger uit.

Wilt u meer weten? Twijfel niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord

Altijd de
laagste prijs

icon-voorraad

Grootste voorraad
van Benelux

Direct aan
de slag

Meer dan 20 jaar ervaring

Supersnelle levering

Flexibele
service